Naapurin Maalaiskanan Uunipalat Curry n. 1 kg

Valmistusohje

Ota rasia huoneenlämpöön 15 min ennen valmistusta ja siirrä kanapalat uuninkestävään vuokaan. Kypsennä 200 °C uunissa noin 45-50 min.

Ainesosat

suomalainen broilerin koipi-, reisi- ja siipipala (85 %), vesi, rypsiöljy, sokeri, jodioitu suola, punaviinietikka, mausteet (mm. sipuli, mustapippuri, kurkuma, paprika), aromit (mm. kookos, sitruuna, chili), sakeuttamisaineet (E415, E412), säilöntäaineet (E211, E202).

Ravintoarvot

Energia 790 kJ / 190 kcal
Rasva 14 g
josta tyydyttynyttä 3,3 g
Hiilihydraatit 1,8 g
josta sokereita 1,3 g
Proteiini 15 g
Suola 1,2 g

Laktoosia < 0,01 g / 100 g

Kokeile näiden reseptien kanssa

Paahdettua currykanaa & kasviksia