Rintafilee Hunaja-Timjami

Naapurin Maalaiskanan Rintafilee Hunaja-Timjami 3-5 kpl, 600 g

Valmistusohje

Ota paketti huoneenlämpöön 15 min ennen paistamista. Sipaise pannulle kevyesti rypsiöljyä, kuumenna pannu. Laita fileet pannulle ja vähennä lämpöä puoleen. Kääntele fileitä useasti 12-15 min ajan.

Ainesosat

Suomalainen broilerin rintafilee (95 %), hunaja-omenaviinietikka, hunaja (1,2 %), rypsiöljy, jodioitu suola, mausteet (mustapippuri, rakuuna, timjami, kurkuma).

Ravintoarvot

Energia 510 kJ (120 kcal)
Rasva 2,9 g
josta tyydyttynyttä 0,6 g
Hiilihydraatit 1,9 g
josta sokereita 1,6 g
Proteiini 21 g
Suola 0,9 g

 

Laktoosia < 0,01g / 100g

Kokeile näiden reseptien kanssa

Kanaa lämpimällä punajuuri-vuohenjuustosalaatilla

Kananpoika-capreseleivät

Grillattua kanaa & kermaviili-sataykastiketta