Naapurin Maalaiskanan Rintafilee Chimichurri 3-5 kpl, 600 g

Valmistusohje

Ota paketti huoneenlämpöön 15 min ennen valmistusta.

Kypsennys pannulla: Sipaise pannulle kevyesti rypsiöljyä, kuumenna pannu. Laita fileet pannulle, vähennä lämpöä puoleen. Kääntele fileitä useasti 12–15 min ajan.

Kypsennys uunissa: Kuumenna uuni 200 °C:een. Laita fileet uunivuokaan ja paista 12 min. Anna hetki vetäytyä ja tarjoile.

Kypsennys grillissä: Grillaa kaunis väri fileiden pintaan kovemmalla lämmöllä. vähennä lämpöä ja grillaa fileet kypsiksi 15-20 min ajan useasti käännellen.

Ainesosat

suomalainen broilerin filee (89 %), vesi, mausteet (mm. persilja, valkosipuli, chili, korianteri), rypsiöljy, jodioitu suola, kasvikuidut, sipuliaromi, sokeri, happamuudensäätöaineet (E262, E326)

Ravintoarvot

Energia 480 kJ / 110 kcal
Rasva 2,8 g
josta tyydyttynyttä 0,6 g
Hiilihydraatit 1,5 g
josta sokereita 0,3 g
Proteiini 20 g
Suola 1,0 g

Laktoosia < 0,01 g / 100 g

Kokeile näiden reseptien kanssa

Chimichurrikanaa & paahdettuja juureksia

Kananpojan nyytti