Kukkoa viinissä

Naapurin Maalaiskanan Kukkoa viinissä 4-5 palaa

Valmistusohje

Ota rasia huoneenlämpöön 15 min ennen paistamista. Siirrä palat uuninkestävään vuokaan ja paista uunissa kypsiksi 175 °C noin 45 min.

Ainesosat

suomalainen broilerin luullinen ja nahallinen reisipala (81 %), punaviinikastike (vesi, lihafondi [lihaliemi {naudan luut, vesi, kirveli, laakerinlehti}, tomaattisose, sipuli, porkkana, palsternakka, karamellisoitu sokeri, timjami, basilika, rakuuna, lipstikka, mustapippuri, valkopippuri], punaviini, muunnettu tärkkelys, fariinisokeri, suola, valkosipuli, sienijauhe, rosmariini), punaviinietikka, mausteet (mm. laakerinlehti, sipuli, persilja, timjami), rypsiöljy, jodioitu suola.

Ravintoarvot

Energia 810 kJ / 190 kcal
Rasva 14 g
josta tyydyttynyttä 4,0 g
Hiilihydraatit 1,8 g
josta sokereita 1,1 g
Proteiini 14 g
Suola 1,2 g

Laktoosia < 0,01 g / 100 g

Kokeile näiden reseptien kanssa

Kukkoa viinissä

Naapurin kukkoa viinissä