Naapurin Maalaiskanan Grillikippo

UUTUUS! Naapurin Maalaiskanan Grillikippo Marinoitu, n 1,5 kg

Valmistusohje

Ota rasia huoneenlämpöön 15 min ennen valmistusta. Grillaa kaunis väri palojen pintaan kovemmalla lämmöllä, vähennä lämpöä ja grillaa palat kypsiksi noin 30 minuutin ajan useasti käännellen. Voit myös valmistaa palat uunissa 180 asteessa noin 45 minuuttia.

Ainesosat

Suomalainen broilerin koipi-, reisi- ja siipipala (85 %), vesi, sokeri, rypsiöljy, mausteet (mm. tomaatti, paprika, chili, sipuli, valkosipuli, mustapippuri), jodioitu suola, väkiviinaetikka, aromit (mm. savu, jalapeno), karamellisoitu sokeri, sakeuttamisaineet (E415, E412), säilöntäaineet (E211, E202).

Ravintoarvot

Energia 820 kJ / 200 kcal
Rasva 14 g
josta tyydyttynyttä 3,3 g
Hiilihydraatit 3,5 g
josta sokereita 2,8 g
Proteiini 15 g
Suola 1,1 g
Laktoosia < 0,01 g / 100 g

Tuotenro: 6720 | GTIN: 2370672000003

Kokeile näiden reseptien kanssa

Naapurin Maalaiskanan grillilautanen

Grillilautanen pestoperunasalaatilla

3 dippiä siiville