Samuli Eskola Naapurin Maalaiskanan maajohtajaksi

Tiedote 4.5.2018

Scandi Standard on nimittänyt Samuli Eskolan konsernin Suomen yhtiön Naapurin Maalaiskana Oy:n maajohtajaksi (CEO). Eskolalla on lähes 20 vuoden kokemus kuluttajatuotteiden johtotehtävissä pörssiyhtiöistä kuten Atria, Apetit ja HK Scan. Viimeksi hän on toiminut Polarica -ryhmän toimitusjohtajana.

Samuli Eskola korvaa tehtävässä Jyrki Heinimon, joka on toiminut Naapurin Maalaiskanan määräaikaisena maajohtajana/CEO:na heinäkuusta 2017. Tänä aikana yhtiön liikevaihto on kasvanut yli 20 prosenttia, lähes 10 miljoonaa euroa vuositasolla, ja yhtiön toiminta on kehittynyt ja parantunut merkittävästi kohti nollatulosta.

Samuli Eskolalla on vankka kokemus elintarviketeollisuudesta. Viimeisimmässä tehtävässään HK Scanilla hän vastasi johtoryhmän jäsenenä Suomen ja Baltian kuluttajaliiketoiminnasta. Hän on menestynyt erinomaisesti yrityksen taloudellisen tuloksen parantamisessa ja liiketoiminnan kehittämisessä.

– Olen iloinen voidessani toivottaa Samulin tervetulleeksi Scandi Standardiin. Hänellä on selkeä fokus kuluttajiin ja asiakkaisiin, ja hänen liiketoimintalähtöisyytensä ja pitkä johtamiskokemuksensa auttavat tiimiä saavuttamaan strategiset tavoitteensa. Seuraan mielenkiinnolla miten Suomen tiimi kehittää siipikarjakategoriaa Suomessa, sanoo Scandi Standardin Ruotsin yhtiön Kronfågel AB:n toimitusjohtaja Magnus Lagergren.

Samuli Eskola aloittaa tehtävässään 4.5.
– Siipikarjatuotteiden kulutus on kasvanut vakaasti viime vuosina terveys- ja ympäristötrendien saattelemana. Olen innoissani päästessäni tekemään töitä ainoassa merkittävässä siipikarjaan keskittyvässä suomalaisessa yrityksessä ja kehittämään yritystä niin liikevaihdon kuin tuloksenteonkin kautta.

Samuli Eskola raportoi tehtävässään Ruotsin maajohtajalle Magnus Lagergrenille, ja hän on myös Scandi Standardin johtoryhmän jäsen.

Lisätietoja:
Magnus Lagergren, CEO Kronfågel Sweden
+46 70 255 5235
magnus.lagergren@kronfagel.se

Samuli Eskola, CEO Naapurin Maalaiskana Oy
+358 40 043 6464
samuli.eskola@naapurinmaalaiskana.fi