4:lle

Tandoorikanaa ja minttu-omena chutney

Ainekset

1 pkt Naapurin Maalaiskananpojan Paisti, Tandoori
1 rkl rypsiöljyä
2 dl vettä
1 rkl siirappia
Minttu-omena chutney:
2 omenaa
1 dl tuoreita mintunlehtiä
1 vihreä pieni chili
2 rkl vettä
suolaa
naan-leipää

Ohjeet

  1. Kuumenna öljy paistinpannussa ja ruskista paistit kauttaaltaan.
  2. Lisää vesi ja siirappi. Hauduta kannen alla miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia.
  3. Poista kansi ja keitä kunnes neste on haihtunut ja paista pinnat rapeaksi.
  4. Laita kuoritut ja pilkotut omenat, minttu, chili ja vesi tehosekoittimeen ja aja tasaiseksi.
  5. Mausta suolalla ja tarjoile chutney paistien ja lämpimän naan-leivän kanssa.