2-3:lle

Salmiakkisiivet, grillihedelmät & vuohenjuustodippi

Ainekset

1 pkt Naapurin Maalaiskanan Salmiakki Wings
2 persikkaa
2 nektariinia
1/4 tuore ananas
Dippi:
150 g pehmeää vuohenjuustoa
100 g ranskankermaa
1 tl timjamia hienonnettuna
1 tl hunajaa
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria rouhittuna

Ohjeet

  1. Ota kanansiivet huoneenlämpöön noin 15 minuuttia ennen grillausta.
  2. Sekoita vuohenjuusto ja ranskankerma. Mausta hienonnetulla timjamilla, hunajalla, suolalla ja pippurilla.
  3. Halkaise persikat ja nektariinit ja poista niistä kivet. Lohko ananas.
  4. Grillaa siipiä noin 20 minuuttia välillä käännellen. Grillaa hedelmiä 3–5 minuuttia.
  5. Tarjoa kanansiivet ja hedelmät vuohenjuustodipin kanssa.