Rapsakka kanaburger
4:lle

Rapsakka kanaburger

Ainekset

4 kpl Naapurin Maalaiskanan Kana-Steak, BBQ
1 dl vehnäjauhoja
2 kananmunaa
1 dl korppujauhoja
4 burgersämpylää
salaattia
tomaattia
majoneesia

Ohjeet

  1. Pyörittele grillileikkeet ensin vehnäjauhoissa ja sitten kanamunassa sekä lopuksi korppujauhoissa.
  2. Laita öljy kattilaan ja kuumenna n. 170 asteiseksi.
  3. Tipauta leikkeet yksi kerrallaan kattilaan ja anna paistua kullanruskeiksi.
  4. Nosta leikkeet paperin päälle ja anna vetäytyä hetki.
  5. Lämmitä burgerisämpylät kevyesti grillissä tai pannulla.
  6. Kasaa sämpylän väliin rapea kanaleike sekä salaattia, tomaattiviipaleita ja majoneesia.
  7. Tarjoile esimerkiksi ranskanperunoiden kanssa.