Pikkufileet_appelsiinitabbouleh_1

Pikkufileet & appelsiini-tabbouleh

min | Keskivaikea

Libanonilaisen ruoan klassikko, tabbouleh, on raikas ja ruokaisa lisuke paistetuille pikkufileille. Tässä versiossa annos saa lisää makua ja väriä appelsiinin mehusta ja raastetusta kuoresta.

Ainekset

1 dl
bulguria
3
tomaattia kuutioituna
0.5
kurkku kuutioituna
2
sipulinvartta renkaina
1
ruukku lehtipersiljaa hienonnettuna
0.5
appelsiinin mehu puristettuna
0.5
appelsiinin kuori raastettuna
2 rkl
sitruunamehua
3 rkl
oliiviöljyä
suolaa maun mukaan
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
OHUT PIKKUFILEE
Maustamaton

AINEKSET

AINEKSET

Libanonilaisen ruoan klassikko, tabbouleh, on raikas ja ruokaisa lisuke paistetuille pikkufileille. Tässä versiossa annos saa lisää makua ja väriä appelsiinin mehusta ja raastetusta kuoresta.

Näin teet sen

Valmista ja jäähdytä bulgur pakkauksen ohjeen mukaan.

Sekoita kaikki ainekset kanaa lukuun ottamatta yhteen ja anna maustua jääkaapissa.

Mausta pikkufileet suolalla ja paista pannulla.

Purista lopuksi toinen puolikas appelsiinista pannulle ja anna haihtua hetki.

Tarjoile lämpimät pikkufileet tabboulehin kanssa.

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
OHUT PIKKUFILEE
Maustamaton