Nachopelti
4:lle

Nachopelti & rapeaa kanaa

Ainekset

1 pkt Naapurin Maalaiskanan Rapea Fileeviipale, Spicy & Crispy
1 iso paprika
250 g maissilastuja
200 g kidneypapuja
3 rkl jalopenoja pilkottuina
300 g juustodippikastiketta
100 g juustoraastetta
tomaattia
avokadoa
tuoretta korianteria
ranskankermaa
Karamellisoitu sipuli:
2 isoa punasipulia
2 rkl ruokosokeria
1 rkl punaviinietikkaa
1/2 tl savupaprikaa
1/2 tl juustokuminaa
1/2 tl suolaa
öljyä paistamiseen

Ohjeet

  1. Valmista ensin karamellisoitu sipuli: Pilko punasipuli ohuiksi suikaleiksi. Paista suikaleet pannulla pehmeiksi sokerin ja punaviinietikan kanssa. Lisää mausteet ja suola.
  2. Leikkaa paprika ohuiksi viipaleiksi, lisää pannulle sipulin kanssa ja pehmennä hieman.
  3. Levitä reilu puolet maissilastuista pellille. Lisää päälle karamellisoitu sipuli sekä paprika, pavut, pieneksi pilkotut jalopenot ja juustokastike.
  4. Levitä päälle loput maissilastut ja juustoraaste.
  5. Paista 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
  6. Paista fileeviipaleet pannulla kypsiksi ja pilko halutessasi pienemmiksi paloiksi.
  7. Pilko tomaattia ja avokadoa. Hienonna korianteria.
  8. Ota nachopelti uunista. Asettele päälle kanafileet, pilkotut tomaatit ja avokadot, hienonnettu korianteri sekä ranskankermaa.