Naapurin_emannan_kanasalaatti_2

Naapurin emännän kanasalaatti

min | Keskivaikea

Tämä ronskin ruokaisa kanasalaatti loistaa väreillään ja maullaan. Halutessasi voit muunnella reseptiä vaihtamalla cheddarin muuhun pitkään kypsytettyyn juustoon tai käyttämällä siementen sijaan pähkinöitä tai manteleita.

Ainekset

1
granaattiomena
1
omena
200 g
salaatteja (rucola, frisee, pinaatti, punamangoldi, vuonankaali jne.)
50 g
kypsytettyä cheddaria
50 g
kurpitsan siemeniä
sormisuolaa

Kastike:

0.5 dl
granaattiomenan mehua
0.5 dl
kylmäpuristettua rypsiöljyä
2 rkl
omenaviinietikkaa
1 rkl
hunajaa
1 rkl
vahvaa sinappia
mustapippuria myllystä
muutama salvianlehti suikaloituna
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
SISÄFILEE
Sitruuna-Timjami

AINEKSET

AINEKSET

Tämä ronskin ruokaisa kanasalaatti loistaa väreillään ja maullaan. Halutessasi voit muunnella reseptiä vaihtamalla cheddarin muuhun pitkään kypsytettyyn juustoon tai käyttämällä siementen sijaan pähkinöitä tai manteleita.

Näin teet sen

Halkaise granaattiomena ja kopistele siitä lusikalla punaiset siemenet ja mehu talteen.

Valmista kastike ja anna maustua jääkaapissa.

Raasta cheddar karkeaksi raasteeksi.

Paahda kurpitsan siemeniä pannulla tilkassa rypsiöljyä, kunnes ne alkavat poksua. Mausta suolalla.

Paista sisäfileet kypsiksi pannulla tilkassa rypsiöljyä (n. 5 min).

Leikkaa hieman jäähtyneet fileet muutamaan osaan.

Pese omena ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi.

Sekoita kulhossa salaatit, omenaviipaleet, cheddar, kanat ja kastike.

Ripottele salaatin päälle granaattiomenan siemenet ja paahdetut kurpitsan siemenet.

Yhdistä kaikki kastikeainekset salviaa lukuun ottamatta korkeaan ja kapeaan kulhoon.

Aja sauvasekoittimella tasaiseksi.

Sekoita salvia kastikkeen joukkoon ja nauti salaatin seurana.

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
SISÄFILEE
Sitruuna-Timjami