Mangokanabowl
3-4:lle

Mangokanabowl

Ainekset

1 pkt Naapurin Maalaiskanan Ohut Pikkufilee, Mango-Chili
2 dl kvinoaa
1/2 kurkku
2 tomaattia
1 valkosipulin kynsi
1-2 porkkanaa
2 avokadoa
oliiviöljyä
viinietikkaa
suolaa
mustapippuria
Mangokastike:
1 dl mangososetta
2 rkl majoneesia
chilirouhetta ja suolaa maun mukaan

Ohjeet

  1. Huuhtele kvinoa ja paahda se pannulla reilussa öljyssä noin 15 min. Mausta suolalla.
  2. Paista ohuet pikkufileet pakkauksen ohjeen mukaan.
  3. Kuutioi tomaatit ja kurkku pieniksi palasiksi, murskaa valkosipulinkynsi.
  4. Sekoita ainekset ja lisää joukkoon jäähtynyt kvinoa, mausta suolalla ja pippurilla.
  5. Sekoita kastikeainekset.
  6. Kuori porkkanat ja suikaloi ne kuorimaveitsellä ohuiksi lastuiksi, mausta lorauksella viinietikkaa ja ripauksella suolaa.
  7. Viipaloi avokadot.
  8. Kasaa lopuksi kanakulho; pohjalle kvinoasalaatti, päälle porkkananauhoja, avokadoviipaleita sekä kanafileet. Lusikoi päälle mangokastiketta.