Lämpimät_pestoleivät
3-4:lle

Lämpimät pesto-kanaleivät

Ainekset

1 pkt Naapurin Maalaiskanan Ohut Pikkufilee, Pesto
5-6 vpl vaaleaa leipää
2 tomaattia
250 g mozzarellajuustoa
1/2 dl pinjansiemeniä
oliiviöljyä
mustapipuria

Ohjeet

  1. Paista pikkufileet pakkauksen ohjeen mukaan ja paahda pinjasiemenet kevyesti pannulla.
  2. Sipaise leipäviipaleille oliiviöljyä ja siirrä ne uunipellille.
  3. Viipaloi tomaatit ja mozzarella. Kokoa leipien päälle ensin pestofileet, sitten tomaattiviipaleet ja viimeiseksi mozzarella.
  4. Kuumenna leipiä 225 asteisessa uunissa 5-10 minuutin ajan, kunnes juusto on sulanut.
  5. Ripottele paahdetut pinjasiemenet leipien päälle ennen tarjoilua ja mausta tarvittaessa mustapippurilla.