4:lle

Kesäiset kanatacot

Ainekset

2 pkt Naapurin Maalaiskanan Fileesuikale, Maustamaton
2 rkl Sriracha-kastiketta
2 rkl oliiviöljyä
1 sipuli suikaloituna
2 valkosipulin kynttä murskattuna
Maissi-avokadosalaatti:
200 g sokerimaissia
3 luumutomaattia
2 avokadoa
1 omena
1/2 jäävuorisalaatti
1 lime
1 dl turkkilaista jogurttia
1 rkl dijonsinappia
suolaa
mustapippuria

Ohjeet

  1. Sekoita mausteet fileesuikaleisiin ja annan maustua 15 minuutin ajan ja paista pannulla tai muurikalla noin 10 min.
  2. Valmista salaatti täytteeksi. Halkaise tomaatit, poista siemenet ja kuutioi.
  3. Halkaise avokadot, poista kuori ja kuutioi.
  4. Suikaloi salaatti ja omena.
  5. Sekoita lime ja jugurtti, lisää suola, dijon-sinappi ja mustapippuri.
  6. Mausta salaatti kastikkeella, tarjoile paistetun kanan ja tacojen kera.
  7. Tico tico y kanataco!