4:lle

Kanapekonibruschetta

Ainekset

2 pkt Naapurin Maalaiskananpojan Kanapekonipihvejä (4 kpl)
1 rkl rypsiöljyä
4 viipaletta pekonia
4 viipaletta vaaleaa vehnäleipää
2 rkl oliiviöljyä
1 kpl valkosipulin kynsi
4 tomaattia kuutioituna
1 kurkku paloiteltuna
1 ruukku romaine-salaattia
Kastike:
100 g majoneesia
1 rkl savuista grillikastiketta

Ohjeet

  1. Grillaa pihvit pakkauksen ohjeen mukaisesti ja paista pekonit rapeaksi.
  2. Voitele leipäviipaleet oliiviöljyllä ja grillaa nopeasti molemmin puolin.
  3. Leikkaa valkosipulin kynsi puoliksi ja raaputa rapeiden leipien pintaan makua.
  4. Sekoita grillikastike majoneesiin.
  5. Kokoa leipien päälle salaattia, tomaattia, kurkkua, pekoniviipale, pihvi ja kastiketta.