4:lle

Kananpojan nyytti

Ainekset

1 pkt Naapurin Maalaiskanan Rintafilee, Chimichurri
2 kokonaista maissia puolitettuna
1 pkt miniterttutomaatteja
2 rkl rypsiöljyä
suolaa
mustapippuria
tuoretta oreganoa
nachoja
2 rkl guacamolea
2 rkl juustodippikastiketta

Ohjeet

  1. Leikkaa rintafileet neljään osaan ja sipaise pintaan öljyä.
  2. Pyörittele maissit ja tomaattiterttu öljyssä.
  3. Grillaa kanapaloja ja kasviksia n. 10-15 minuuttia, kunnes liha on kypsää ja kasviksissa kaunis väri.
  4. Levitä nachot tarjoiluastiaan, nostele kanapalat, tomaatit ja maissit päälle.
  5. Mausta suolalla, rouhitulla pippurilla ja tuoreella oreganolla.
  6. Levitä kastikkeeksi hieman guacamolea ja juustodippikastiketta.