Kanakorma
4:lle

Kanakorma

Ainekset

1 pkt Naapurin Maalaiskanan Kanasuikale, Merisuola
1 keltainen paprika paloiteltuna
1 punasipuli paloiteltuna
1 rkl raastettua inkivääriä
öljyä paistamiseen
350 g kormakastiketta
1 dl vettä
1 tl pippuria
Paahdetut kikherneet:
380 g säilyke kikherneitä
1 valkosipulin kynsi murskattuna
2 rkl oliiviöljyä
1 tl currya
1 tl suolaa
Lisäksi:
naanleipää
basmatiriisiä

Ohjeet

  1. Huuhtele ja valuta kikherneet.
  2. Sekoita keskenään murskattu valkosipuli, oliiviöljy, curry ja suola. Lisää joukkoon kikherneet.
  3. Kaada uunipellille ja paahda 175 asteessa noin 45 min.
  4. Paista paprika- ja sipulipalat öljytyllä pannulla inkiväärin kanssa noin 5 min hieman pehmeiksi. Laita vihannekset sivuun.
  5. Lisää pannulle öljyä ja kypsennä kanasuikaleet pakkauksen ohjeen mukaan.
  6. Mausta pippurilla ja lisää joukkoon paistetut vihannekset, kormakastike sekä vesi. Kuumenna.
  7. Tarjoa keitetyn basmatiriisin, paahdettujen kikherneiden ja naanleivän kanssa.