6:lle

Kanahodarit perunasalaatilla

Ainekset

1 pkt Mestari Kettusen Nakkeja
6 hot dog -sämpylää
2 isoa kiinteää perunaa
1 herkkukurkku
1 omena
100 g ranskankermaa
50 g majoneesia
1 tl Dijon-sinappia
1/2 tl suolaa
pippuria
sinappia
ketsuppia
lehtipersiljaa
paahdettua sipulirouhetta

Ohjeet

  1. Keitä perunat kypsiksi ja jäähdytä jääkaappikylmäksi.
  2. Pilko perunat, herkkukurkku ja omena pieniksi kuutioiksi.
  3. Sekoita joukkoon ranskankerma, majoneesi, sinappi ja mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Höyrytä nakit höyrykeittimessä tai paista pannulla.
  5. Lämmitä sämpylöitä höyryssä noin 30–60 sekuntia. Voit lämmittää sämpylät myös mikrossa.
  6. Täytä hot dogit perunasalaatilla ja kananakeilla.
  7. Viimeistele maun mukaan sinapilla, ketsupilla, lehtipersiljalla ja sipulirouheella.