4:lle

Kanaa lämpimällä punajuuri-vuohenjuustosalaatilla

Ainekset

1 pkt Naapurin Maalaiskanan Rintafilee, Hunaja-Timjami
4 keskikokoista punajuurta
2 rkl pinjansiemeniä
200 g vuohenjuustoa
nippu rucolaa
oliiviöljyä
sormisuolaa
mustapippuria

Ohjeet

  1. Keitä punajuuret kypsiksi suolalla maustetussa vedessä ja kuori lämpiminä.
  2. Lohko punajuuret, mausta suolalla ja pippurilla ja pyöräytä oliiviöljyssä.
  3. Lämmitä punajuuret miedolla lämmöllä pannulla.
  4. Paista rintafileet kypsiksi pakkauksen valmistusohjeen mukaisesti.
  5. Paahda pinjansiemenet toisella pannulla ja anna jäähtyä.
  6. Asettele punajuuret lautaselle ja murenna päälle vuohenjuustoa.
  7. Lisää pinjansiemenet ja rucola.
  8. Nosta päälle rintafileet ja tarjoile.