3-4:lle

Kana-Steak Amerikan tyyliin

Ainekset

1 pkt Naapurin Maalaiskanan Kana-Steak, BBQ
Rosmariiniperunat:
2 isoa uuniperunaa
1 rkl rypsiöljyä
rosmariinia
(suolaa)
Kukkakaali-coleslaw:
1 kukkakaali
1 rkl rypsiöljyä
1/2 porkkana suikaloituna
frisee-salaattia
2 rkl majoneesia
suolaa
mustapippuria

Ohjeet

  1. Kypsennä Kana-Steakit valmistusohjeen mukaisesti.
  2. Pese perunat ja leikkaa ne 1 cm paksuisiksi viipaleiksi, voitele öljyllä ja grillaa miedolla lämmöllä n. 20 min.
  3. Mausta perunaviipaleet rosmariinilla ja suolalla.
  4. Voitele kukkakaali rypsiöljyllä ja grillaa muutama minuutti välillä käännellen.
  5. Leikkaa kukinnot kulhoon, suikaloi porkkanat ja friseesalaatti.
  6. Pyörittele salaatin sekaan majoneesi, suola ja pippuri.
  7. Kokoa lautaselle joka sorttia ja nautiskele!