Kanatacot
4-6:lle

Kana-mangotacot

Ainekset

1 pkt Naapurin Maalaiskanan Ohuet Pikkufileet, Mango-Chili
4-6 tacokuorta tai pientä tortillaa
200 g ranskankermaa
100 g kaalia
2 dl baby-pinaattia
Mangosalsa:
1 mango
1 pieni punasipuli
1 chili
1 ruukku korianteria
n. 285 g mustapapuja
1 rkl rypsiöljyä
1 rkl limetin mehua
1/2 tl suolaa
ripaus mustapippuria rouhittuna

Ohjeet

  1. Paloittele mango pieniksi kuutioiksi.
  2. Hienonna kuorittu sipuli, chili ja korianteri.
  3. Valuta mustapavut liemestään ja sekoita kaikki salsan aineet keskenään.
  4. Paista pikkufileet pannulla öljyssä kypsiksi.
  5. Täytä tacot kanafileillä, mangosalsalla, suikaloidulla kaalilla, pinaatinlehdillä ja ranskankermalla.