Helpot_kananugetit_1

Helpot kananugetit & hunajavoi

min | Helppo

Tämän helpommaksi ei kananugettien valmistaminen enää tule, ja nämä ovat sisältä täyttä kanaa! Piimämarinadi pitää kanan ihanan mureana ja pehmeänä, ja murskatut suolakeksit antavat nugeteille rapean ja kullanruskean pinnan.

Ainekset

1 dl
piimää
1 tl
suolaa
50 g
suolakeksejä
1 tl
ruohittua mustapippuria

Hunajavoi:

2 rkl
voita
1 rkl
hunajaa
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
OHUT PIKKUFILEE
Maustamaton

AINEKSET

AINEKSET

Tämän helpommaksi ei kananugettien valmistaminen enää tule, ja nämä ovat sisältä täyttä kanaa! Piimämarinadi pitää kanan ihanan mureana ja pehmeänä, ja murskatut suolakeksit antavat nugeteille rapean ja kullanruskean pinnan.

Näin teet sen

Sekoita piimä, suola ja pikkufileet, pidä jääkaapissa 30 minuutin ajan.

Murskaa suolakeksit kulhossa ja mausta mustapippurilla.

Kuumenna uuni 225-asteiseksi.

Nostele pikkufileitä piimästä keksimuruun ja peitä pinta kauttaaltaan murulla.

Siirrä nugetit leivinpaperilla päällystetylle uunipellille.

Paista nugetteja uunissa noin 20 minuuttia, käännä puolessavälissä.

Sulata voi mikrossa ja sekoita hunaja kuumaan voihin.

Pirskottele hunajavoita valmiiden nuggettien päälle ja anna jäähtyä hetki.

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
OHUT PIKKUFILEE
Maustamaton