4:lle

Grillatut rintafileet & raparperisalsa

Ainekset

1 pkt Naapurin Maalaiskanan Rintafilee, Hunaja-Timjami
suolaa
mustapippuria
Raparperisalsa:
2-3 raparperitankoa
1 punasipuli
100 g fetajuustoa
2 rkl oliiviöljyä
1/2 appelsiinin mehu
1 tuore chili hienonnettuna
korianteria hienonnettuna

Ohjeet

  1. Grillaa rintafileet kypsiksi miedolla lämmöllä noin 20 min useasti käännellen.
  2. Kuori raparperi ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  3. Hienonna punasipuli ja liota kylmässä vedessä 15 minuutin ajan.
  4. Valuta punasipuli ja raparperi siivilässä.
  5. Sekoita salaattikulhossa fetajuusto, oliiviöljy ja appelsiinin mehu.
  6. Lisää joukkoon raparperi, punasipuli ja hienonnettu chili.
  7. Viimeistele salsa hienonnetulla korianterilla ja tarjoa se grillattujen rintafileiden seurana.