4:lle

Grillattua paistia & piparjuuri-fenkoli coleslaw

Ainekset

1 pkt Naapurin Maalaiskanan Paisti, Sitruuna-Lehtipersilja
1 fenkoli
1/2 varhaiskaali
1 punasipuli
5 rkl raastettua piparjuurta
2 rkl dijonsinappia
1 sitruunan mehu
1 dl oliiviöljyä
1 dl hienonnettua lehtipersiljaa
suolaa
mustapippuria

Ohjeet

  1. Grillaa paistit miedolla lämmöllä noin 50 minuutin ajan useasti käännellen.
  2. Suikaloi kaali ja fenkoli. Mausta ne suolalla ja purista neste pois siivilässä.
  3. Valmista kastike sekoittamalla raastettu piparjuuri, sinappi, sitruunan mehu ja oliiviöljy.
  4. Sekoita kastike kaalin ja fenkolin joukkoon ja lisää suikaloitu punasipuli.
  5. Lisää mustapippuri ja tarkista suola.
  6. Kokoa lautaselle ja iski kiinni!