chimichurri_kanaa_juureksia

Chimichurrikanaa & Paahdettuja juureksia

min | Helppo

Chimichurri on Etelä-Amerikasta peräisin oleva yrttikastike, johon valkosipuli ja chili antavat mukavasti potkua. Chimichurrilla pintamaustetut rintafileet kypsyvät mehukkaiksi uunissa juuresten kanssa, kunhan paistat fileiden pinnat ensin kiinni pannulla.

Ainekset

1 rkl
rypsiöljyä paistamiseen
200 g
jauhoisia perunoita
200 g
kasviksia (esim. porkkanaa, palsternakkaa, selleriä, munakoisoa)
2 rkl
oliiviöljä
1
hienonnettu valkosipulin kynsi
suolaa
mustapippuria
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
RINTAFILEE
Chimichurri

AINEKSET

AINEKSET

Chimichurri on Etelä-Amerikasta peräisin oleva yrttikastike, johon valkosipuli ja chili antavat mukavasti potkua. Chimichurrilla pintamaustetut rintafileet kypsyvät mehukkaiksi uunissa juuresten kanssa, kunhan paistat fileiden pinnat ensin kiinni pannulla.

Näin teet sen

Pese ja pilko perunat ja juurekset. Pyörittele oliiviöljyssä ja mausta valkosipulilla, suolalla ja pippurilla.

Kaada maustetut juurekset uunivuokaan ja paahda 220 asteisessa uunissa 10 minuuttia.

Kuumenna öljy paistinpannussa ja ruskista fileet molemmin puolin noin 2 minuuttia.

Nostele fileet kasvisten päälle, vähennä lämpö 175 asteeseen ja jatka kypsennystä vielä 15-20 minuuttia, kunnes fileet ovat kypsiä.

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
RINTAFILEE
Chimichurri