4:lle

Chimichurrikanaa & paahdettuja juureksia

Ainekset

1 pkt Naapurin Maalaiskanan Rintafilee, Chimichurri
1 rkl rypsiöljyä
200 g jauhoisia perunoita
200 g kasviksia (esim. porkkanaa, palsternakkaa, selleriä, munakoisoa)
2 rkl oliiviöljyä
1 hienonnettu valkosipulin kynsi
suolaa
mustapippuria

Ohjeet

  1. Pese ja pilko perunat ja juurekset. Pyörittele oliiviöljyssä ja mausta valkosipulilla, suolalla ja pippurilla.
  2. Kaada maustetut juurekset uunivuokaan ja paahda 220 asteisessa uunissa 10 minuuttia.
  3. Kuumenna öljy paistinpannussa ja ruskista fileet molemmin puolin noin 2 minuuttia.
  4. Nostele fileet kasvisten päälle, vähennä lämpö 175 asteeseen ja jatka kypsennystä vielä 15-20 minuuttia, kunnes fileet ovat kypsiä.