4:lle

Chicken ’n Chips

Ainekset

1 pkt Naapurin Maalaiskananpojan Fileekanapuikkoja
8-10 perunaa
rypsiöljyä
hienonnettua, tuoretta rosmariinia
raastettua sitruunankuorta
suolaa
Dippi:
1 dl majoneesia
2 rkl makeaa chilikastiketta

Ohjeet

  1. Pese perunat huolellisesti ja lohko ne veneiksi.
  2. Pyöräytä lohkot rypsiöljyssä, levitä uunipellille ja paista 225 asteessa noin 30 minuuttia.
  3. Kääntele perunat ja lisää pellille jäiset kanapuikot.
  4. Jatka paistamista vielä noin  15 minuuttia, kunnes puikot ovat rapeita ja perunat kypsiä.
  5. Sekoita kastikeainekset.
  6. Ripottele kanapuikkojen ja perunoiden päälle rosmariinia, suolaa ja raasta hieman sitruunankuorta.