4-5:lle

BBQ-siivet & päärynä-pekoni quesadillat

Ainekset

1 pkt Naapurin Maalaiskanan Siipikippo, Sweet BBQ
4 keskikokoista tortillaa
170 g pekonia
1-2 kypsää päärynää
150 g mozzarella- tai cheddar-raastetta
1 dl cashewpähkinöitä murskattuna
1 ruukullinen basilikaa

Ohjeet

  1. Paista pekonit rapeiksi pannulla tai grillissä, anna jäähtyä ja hienonna veitsellä.
  2. Poista halkaistuista päärynöistä siemenet ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi.
  3. Leikkaa basilikanlehdet ohuiksi suikaleiksi.
  4. Grillaa siivet pakkauksen ohjeen mukaan.
  5. Nosta kypsät siivet lautaselle folion alle lepäämään ja asettele tortillat grilliin mietoon
    lämpöön.
  6. Asettele tortillojen päälle päärynäviipaleita, pekonia, pähkinöitä ja ripottele pinnalle
    vielä juustoraaste.
  7. Peitä grilli kannella ja anna juuston sulaa n. 5 min. Tarkasta välillä, ettei pohja pala.
  8. Kun juusto on sulanut, ripottele pinnalle vielä basilika ja taita tortillat lastan avulla
    puolikuun muotoon.
  9. Leikkaa quesadillat vielä 2-3 lohkoon ja tarjoile siipien kanssa.