Korean BBQ-kastike kanalle_1

Korean BBQ-kastike kanalle

20 min | Helppo

Tämä Korean BBQ -kastike tekee grillikanasta aivan erityisen maukkaan! Gochujang-tahnan tulisuus ja misotahnan umami yhdistyvät fariinisokerin makeuteen, luoden täydellisen makujen tasapainon.

Ainekset

Kastike

2 rkl
gochujang-tahnaa
3 rkl
soijakastiketta
1 rkl
vaaleaa misotahnaa (jos löytyy, tuo syvyyttä)
2 rkl
fariinisokeria
2 kpl
valkosipulinkynttä murskattuna
1 rkl
seesamiöljyä
1 tl
paahdettuja seesaminsiemeniä
1 rkl
vettä
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
GRILLIPALAT
Korean BBQ

AINEKSET

AINEKSET

Tämä Korean BBQ -kastike tekee grillikanasta aivan erityisen maukkaan! Gochujang-tahnan tulisuus ja misotahnan umami yhdistyvät fariinisokerin makeuteen, luoden täydellisen makujen tasapainon.

Näin teet sen

Yhdistä kaikki kastikkeen ainekset kulhoon ja sekoita hyvin. Ohenna tarvittaessa vedellä.

Anna makujen tasaantua huoneenlämmössä kanojen valmistamisen ajan.

Grillaa kanan grillipalat pakkauksen ohjeen mukaan, nosta pois grillistä ja anna levätä pari
minuuttia.

Tarjoile kanat korean BBQ-kastikkeen kanssa.

Lisukkeena maistuu keitetty riisi ja raikas salaatti.

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
GRILLIPALAT
Korean BBQ