
Korean BBQ-kastike kanalle
20 min | Helppo
Ainekset
Kastike
2 rkl
gochujang-tahnaa
3 rkl
soijakastiketta
1 rkl
vaaleaa misotahnaa (jos löytyy, tuo syvyyttä)
2 rkl
fariinisokeria
2 kpl
valkosipulinkynttä murskattuna
1 rkl
seesamiöljyä
1 tl
paahdettuja seesaminsiemeniä
1 rkl
vettä

AINEKSET
AINEKSET
Tämä Korean BBQ -kastike tekee grillikanasta aivan erityisen maukkaan! Gochujang-tahnan tulisuus ja misotahnan umami yhdistyvät fariinisokerin makeuteen, luoden täydellisen makujen tasapainon.
Näin teet sen
Yhdistä kaikki kastikkeen ainekset kulhoon ja sekoita hyvin. Ohenna tarvittaessa vedellä.
Anna makujen tasaantua huoneenlämmössä kanojen valmistamisen ajan.
Grillaa kanan grillipalat pakkauksen ohjeen mukaan, nosta pois grillistä ja anna levätä pari
minuuttia.
Tarjoile kanat korean BBQ-kastikkeen kanssa.
Lisukkeena maistuu keitetty riisi ja raikas salaatti.
