
Kermaiset kurkut kanalle
min | Helppo
4 annosta▾
- 2 annosta
- 4 annosta
- 6 annosta
- 8 annosta
Ainekset
3 kpl
kurkkuja
2 kpl
pientä sipulia
2 tl
suolaa
200 g
ranskankermaa
2 rkl
valkoviinietikkaa
nippu
hienonnettua tilliä (osa koristeluun)
nippu
hienonnettua ruohosipulia
mustapippuria myllystä

Kanaduo
Korean Style & Smoked Chili
Ainekset
3 kpl
kurkkuja
2 kpl
pientä sipulia
2 tl
suolaa
200 g
ranskankermaa
2 rkl
valkoviinietikkaa
nippu
hienonnettua tilliä (osa koristeluun)
nippu
hienonnettua ruohosipulia
mustapippuria myllystä

Kanaduo
Korean Style & Smoked Chili
AINEKSET
AINEKSET
Tuhdisti maustettu grillikana kaipaa kaverikseen raikkaan ja pehmeän makuisen lisukkeen. Tätä kannattaa tehdä kerralla vaikka tuplamäärä, sillä kurkut säilyvät hyvin jääkaapissa vielä huomisellekin kana-aterialle
Näin teet sen
Viipaloi kurkut ja sipulit suureen siivilään ja pyörittele joukkoon 1,5 tl suolaa.
Aseta siivilä kulhon päälle ja anna nesteen valua kurkusta tunnin ajan välillä sekoitellen.
Sekoita keskenään ranskankerma, etikka yrtit 1/2 tl suolaa ja muutama rouhaisu
mustapippuria.
Painele valutetut kasvikset talouspaperilla kuiviksi ja sekoita kastikkeeseen.
Koristele tillillä ja nauti grillatun kanaduon lisukkeena.

Kanaduo
Korean Style & Smoked Chili