
Kanahampurilainen
15 min | Helppo
Ainekset
1 rkl
voita tai öljyä paistamiseen
4 kpl
cheddar-juustoviipaleita
4 kpl
hampurilaissämpylöitä
4 rkl
majoneesia tai hampurilaiskastiketta
maustekurkkuviipaleita
jäävuorisalaattia

AINEKSET
AINEKSET
Tässä hampurilaisessa on kaikki kohdallaan: mehevä kanapihvi, reilu cheddar-viipale ja täyteläistä majoneesia, joka sitoo kokonaisuuden yhteen. Kun pihvit on valmiiksi maustettu, kokkaaminen käy nopeasti – paista, kokoa ja nauti!
Näin teet sen
Kuumenna paistinpannu keskilämmölle ja lisää öljy tai voi.
Paista pihvejä noin 4–5 minuuttia per puoli.
Kun pihvit ovat melkein kypsiä, laita cheddar-siivu jokaisen pihvin päälle ja anna sulaa hetken
pannulla kannen alla.
Leikkaa sämpylät halki ja lämmitä ne pannulla tai leivänpaahtimessa, kunnes ne ovat kevyesti
paahtuneet.
Levitä sämpylän leikkuupinnoille majoneesia.
Asettele salaatinlehdet pohjalle.
Nosta cheddarilla kuorrutetut kanapihvit päälle ja kruunaa maustekurkuilla.
Laita vielä hampurilaisten kannet päällimmäiseksi.
Kanahampurilaisten seurana maistuu esim. uunissa valmistetut ranskalaiset ketsupin kera.
