
Kanaburgeri pekonilla
Ainekset
Valkosipulikurkut

AINEKSET
AINEKSET
Kanaburgerin tekeminen ei vaadi isoja esivalmisteluja, kun käytössä on valmiiksi maustettu burgerpihvi. Tässä reseptissä burgerit viimeistellään rapealla pekonilla ja itse tehdyillä valkosipulikurkuilla, jotka ehtivät maustua sillä välin, kun pihvit kypsyvät
Näin teet sen
Valmista ensin valkosipulikurkut maustumaan alla olevan ohjeen mukaan.
Valkosipulikurkut:
Viipaloi kurkku hyvin ohuiksi viipaleiksi.
Yhdistä kaikki ainekset kannelliseen astiaan, esim. suureen lasipurkkiin, ja ravistele voimakkaasti.
Anna maustua 15 min ja ravistele pari kertaa maustumisen aikana.
Burgerit:
Paista pannulla tai grillaa pekonit maltillisella lämmöllä rapeiksi ja siirrä talouspaperin päälle
levähtämään.
Kypsennä burgerpihvit pannulla tai grillissä pakkauksen ohjeen mukaan.
Paahda sämpylöiden leikkuupinnat kevyesti pannulla tai grillissä. Voit paahtaa sämpylät myös
leivänpaahtimessa.
Sivele majoneesia sämpylöiden leikkuupinnoille.
Asettele revittyä salaattia majoneesin päälle.
Nosta pekonit salaatin päälle ja lisää vielä burgerpihvit ja viimeistele valutetuilla
valkosipulikurkuilla.
Lopuksi sämpylöiden kannet päälle ja nauttimaan!
