Kanaburgeri pekonilla_3

Kanaburgeri pekonilla

30 min | Helppo

Kanaburgerin tekeminen ei vaadi isoja esivalmisteluja, kun käytössä on valmiiksi maustettu burgerpihvi. Tässä reseptissä burgerit viimeistellään rapealla pekonilla ja itse tehdyillä valkosipulikurkuilla, jotka ehtivät maustua sillä välin, kun pihvit kypsyvät

Ainekset

4 kpl
hampurilaissämpylöitä
170 g
pekonia
4 rkl
chilimajoneesia
rapeaa salaattia
valkosipulikurkkuja

Valkosipulikurkut

200 g
kurkkua
1 kpl
valkosipulinkynsi murskattuna
3 rkl
etikkaa
2 rkl
sokeria
0.25 tl
suolaa
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
BURGERPIHVI
Maustettu

AINEKSET

AINEKSET

Kanaburgerin tekeminen ei vaadi isoja esivalmisteluja, kun käytössä on valmiiksi maustettu burgerpihvi. Tässä reseptissä burgerit viimeistellään rapealla pekonilla ja itse tehdyillä valkosipulikurkuilla, jotka ehtivät maustua sillä välin, kun pihvit kypsyvät

Näin teet sen

Valmista ensin valkosipulikurkut maustumaan alla olevan ohjeen mukaan.

Valkosipulikurkut:

Viipaloi kurkku hyvin ohuiksi viipaleiksi.

Yhdistä kaikki ainekset kannelliseen astiaan, esim. suureen lasipurkkiin, ja ravistele voimakkaasti.

Anna maustua 15 min ja ravistele pari kertaa maustumisen aikana.

Burgerit:

Paista pannulla tai grillaa pekonit maltillisella lämmöllä rapeiksi ja siirrä talouspaperin päälle
levähtämään.

Kypsennä burgerpihvit pannulla tai grillissä pakkauksen ohjeen mukaan.

Paahda sämpylöiden leikkuupinnat kevyesti pannulla tai grillissä. Voit paahtaa sämpylät myös
leivänpaahtimessa.

Sivele majoneesia sämpylöiden leikkuupinnoille.

Asettele revittyä salaattia majoneesin päälle.

Nosta pekonit salaatin päälle ja lisää vielä burgerpihvit ja viimeistele valutetuilla
valkosipulikurkuilla.

Lopuksi sämpylöiden kannet päälle ja nauttimaan!

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
BURGERPIHVI
Maustettu