
Grillattua kanaa ja hedelmäiset grillikasvikset
30 min | Helppo
Ainekset
200 g
varsiparsakaalia
4 kpl
suuria herkkusieniä halkaistuna
1 kpl
punainen paprika paloiteltuna
2 kpl
punasipuleita lohkoina
kevätsipulia koristeluun
Kastike
0.5 dl
mangososetta
1 rkl
valkoviinietikkaa tai limemehua
1 tl
hunajaa
1 tl
vahvaa sinappia
2 rkl
oliiviöljyä
0.5 tl
suolaa
0.25 tl
mustapippuria myllystä
halutessasi hieman tuoretta chiliö tai chilihiutaleita

AINEKSET
AINEKSET
Grillattu kana ja hedelmäiset grillikasvikset yhdistyvät tässä raikkaassa ja värikkäässä kesäruuassa. Korean BBQ -maustetut kanat ja grillatut kasvikset saavat ihanaa makua makean kirpeästä mangokastikkeesta. Tämä kanaruoka on täydellinen kesäiseen grilli-iltaan tai kun kaipaat maistuvaa ja kevyttä kesäherkkua.
Näin teet sen
Sekoita kastikkeen ainekset huolellisesti yhteen.
Grillaa kanat pakkauksen ohjeen mukaan ja nosta ne folion alle lepäämään.
Grillaa kasviksia kuumassa grillissä välillä käännellen, kunnes ne alkavat pehmetä ja saada väriä.
Nosta kuumat kasvikset kastikkeen joukkoon ja sekoittele hetki, jotta kasvikset maustuvat hyvin.
Siirrä maustuneet kasvikset tarjoiluvadille ja nosta kanat kasvisten päälle. Valuttele päälle myös
kanoista irronnut neste.
Kruunaa kanat ja kasvikset hienonnetulla kevätsipulilla.
