cheddarkana_jalapenoaioli

Cheddarkana & jalapenoaioli

min | Keskivaikea

Cheddarilla täytetty ja rapeaksi paistettu kana - mikä voisikaan olla sen amerikkalaisempaa! Rapeimman kuoren kanaan saat pankojauholla, mutta halutessasi voit korvata sen hyvin tavallisilla korppujauhoilla. Sopivalla tulisuudella ja valkosipulilla viimeistelty dippi ei jätä ketään kylmäksi!

Ainekset

400 g
kypsytettyä cheddarjuustoa
3 dl
vehnäjauhoa
4
kananmunaa
180 g
pankojauhoa
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
MUREUTETTU FILEEPIHVI
Maustettu

AINEKSET

AINEKSET

Cheddarilla täytetty ja rapeaksi paistettu kana - mikä voisikaan olla sen amerikkalaisempaa! Rapeimman kuoren kanaan saat pankojauholla, mutta halutessasi voit korvata sen hyvin tavallisilla korppujauhoilla. Sopivalla tulisuudella ja valkosipulilla viimeistelty dippi ei jätä ketään kylmäksi!

Näin teet sen

Leikkaa cheddar paloiksi.

Viillä veitsellä fileiden kylkeen aukko ja laita cheddarpalat fileiden sisään.

Mittaa vehnäjauhot laakealle lautaselle.

Riko kananmunat toiselle lautaselle ja vatkaa niiden rakenne rikki.

Kaada pankojauho kolmannelle lautaselle.

Leivitä fileet ensin vehnäjauhossa, sitten kananmunassa ja lopuksi pankojauhossa.

Paista kanat pannulla voissa kullan ruskeaksi molemmin puolin.

Laita kanat 200-asteiseen uuniin viideksi minuutiksi ja tarjoile jalapenoaiolin ja perunalastujen kanssa.

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
MUREUTETTU FILEEPIHVI
Maustettu