Osallistu ja voita pallogrilli!

Naapurin Maalaiskanan kesäkisa on nyt käynnissä. Jaa parhaat vinkkisi kuinka valmistaa #parastakanaa ja voita upea Weberin pallogrilli!

Arvontaan voit osallistua seuraamalla kisajulkaisun ohjeita Facebookissa ja/tai Instagramissa. Osallistuessasi molemmissa kanavissa, olet mukana kahdella arvalla.

Kaikkien 8.8.2018 mennessä osallistuneiden kesken arvotaan Weber One-Touch Premium -grilli (arvo 229 €). Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

 


Arvonnan säännöt:

1. Arvonnan järjestäjä
Naapurin Maalaiskana Oy
Tiemestarintie 6
21360 Lieto as
Y-tunnus: 2644740-9
Myöhemmin ”arvonnan järjestäjä”.

2. Kuinka arvontaan voi osallistua ja osallistumiskelpoisuus
Pallogrilli-arvontaan voi osallistua 29.6.-8.8.2018 välisenä aikana tykkäämällä ja kommentoimalla Naapurin Maalaiskanan Facebook-sivulla olevaa kilpailujulkaisua ja/tai Instagramissa a) seuraamalla tiliä @naapurinmaalaiskana ja kommentoimalla kilpailujulkaisua tai b) jakamalla kuvan omasta kana-annoksesta ja merkkaamalla siihen tunnisteet #parastakanaa ja @naapurinmaalaiskana. Jos sama henkilö osallistuu arvontaan sekä Facebookissa että Instagramissa, hän on mukana kahdella arvalla.

Palkinnon arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Arvonnan järjestäjän työntekijöillä ei ole osallistumisoikeutta.

Arvonnan järjestäjällä on oikeus jättää huomioimatta sellaiset osallistumiset, joita ei ole tehty näiden ehtojen mukaisesti.

3. Palkinto

Palkintona osallistuneiden kesken arvotaan (1 kpl) 229 euron arvoinen Weber One-Touch Premium -pallogrilli.

3. Arvonnan suorittaminen ja palkintoon liittyvät ehdot

Palkinto arvotaan osallistuneiden kesken 9.8.2018.

Arvonnan järjestäjä ottaa yhteyttä palkinnon voittajaan ja sopii palkinnon luovutuksesta. Voittajan tulee ilmoittaa yhteystietonsa arvonnan järjestäjälle. Mikäli osallistuja on antanut virheelliset tai puutteelliset yhteystiedot tai palkintoilmoitusta tai palkintoa ei kahden (2) viikon aikana kohtuullisin toimenpitein taikka muusta kuin arvonnan järjestäjistä johtuvasta syystä voida toimittaa voittajalle, arvonta suoritetaan uudelleen. Arvontaan osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin.

Arvonnan järjestäjä vastaan palkinnon toimitukseen liittyvistä kustannuksista kotimaassa. Muissa tapauksissa voittaja vastaa toimitukseen liittyvistä mahdollisista lisäkustannuksista.

Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi.

8. Muut ehdot

Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden sääntöjen muutoksiin. Osallistumalla arvontaan osallistuja myöntää lisäksi arvonnan järjestäjälle oikeuden käyttää arvontaan osallistuneiden tunnisteilla #parastakanaa ja @naapurinmaalaiskana merkkaamia kuvia sekä palkinnon voittaneen nimeä arvontaan liittyvässä tiedotuksessa arvonnan järjestäjän Facebook-, Instagram- ja verkkosivulla ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Facebook/Instagram eivät sponsoroi, suosittele tai hallinnoi arvontaa millään tavalla.