Sukulan Reseptikirja

Tänne päivitämme jatkuvasti Jyrki Sukulan reseptikirjan makoisia kanareseptejä Naapurin Maalaiskanan eri tuotteille. Hurmaa vieraat – tai omat makuhermot!

Marokkolaiset kanakepakot

1 pkt Naapurin Maalaiskananpojan Bolognese-jauhelihaa
2 kananmunaa
1/2 dl korppujauhoja
1/2 dl tuoreita yrttejä (esim. minttua, persiljaa, korianteria)
1 rkl Ras el Hanout -mausteseosta
öljyä paistamiseen

Jogurtti-dippi
2 dl turkkilaista jogurttia
1 rkl limemehua
suolaa

Sekoita kulhossa korppujauhot, kananmunat ja Bolognese-jauheliha. Lisää mausteet ja tuoreet yrtit pilkottuna. Muotoile massasta haluamasi mallisia kepakoita ja pyöritä ne korppujauhoissa. Paista kepakot kypsiksi runsaassa öljyssä. Työnnä kypsiin kepakoihin varrastikut.

Valmista dippi sekoittamalla ainekset keskenään. Tarjoile valmiit kanakepakot jogurtti-dipin kanssa.