Sukulan Reseptikirja

Tänne päivitämme jatkuvasti Jyrki Sukulan reseptikirjan makoisia kanareseptejä Naapurin Maalaiskanan eri tuotteille. Hurmaa vieraat – tai omat makuhermot!

Kanapasta "Arrabiata"

1 pkt Naapurin Maalaiskananpojan Bolognese-jauhelihaa
200 g tagliatelle-pastaa
1/2 tuore chili
1 shalottisipuli
3 valkosipulinkynttä
100 g kirsikkatomaatteja
50 g Kalamata-oliiveja
1 dl oliiviöljyä
mustapippuria
Parmesan-juustoa

Paista Bolognese-jauheliha, shalottisipulit ja valkosipuli reilussa oliiviöljyssä. Lisää joukkoon halkaistut kirsikkatomaatit, oliivit sekä tuore chili ja anna hautua hetki. Keitä pasta suolatussa vedessä, valuta ja nostele paistoksen sekaan. Viimeistele annos raastetulla parmesanilla ja rouhitulla mustapippurilla.