Sukulan Reseptikirja

Tänne päivitämme jatkuvasti Jyrki Sukulan reseptikirjan makoisia kanareseptejä Naapurin Maalaiskanan eri tuotteille. Hurmaa vieraat – tai omat makuhermot!

Grillatut rintafileet tulisen salsan tahtiin

1 pkt    Naapurin Maalaiskananpojan Rintafilee, Hunaja-Timjami

Raparperisalsa
2–3      raparperitankoa
1          punasipuli
1          pnt korianteria
100 g   fetajuustoa
1          tuore chili
½         appelsiinin mehu  
3 rkl     oliiviöljyä
  
            suolaa  
            mustapippuria

Grillaa rintafileet miedolla lämmöllä 20 min useasti käännellen. Kuori raparperi ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi, mausta suolalla ja mustapippurilla. Hienonna punasipuli, liota 15 min kylmässä vedessä ja valuta siivilässä. Hienonna chili. Sekoita salaattikulhossa fetajuusto, oliiviöljy ja appelsiinin mehu. Lisää joukkoon raparperi, punasipuli ja chili, viimeistele hienonnetulla korianterilla. Tarjoa rintafileiden seurana.