Sukulan Reseptikirja

Tänne päivitämme jatkuvasti Jyrki Sukulan reseptikirjan makoisia kanareseptejä Naapurin Maalaiskanan eri tuotteille. Hurmaa vieraat – tai omat makuhermot!

Valkosipulinen maalaiskana rintafilee 2 :lle

300 g Maalaiskananpojan yrtti-valkosipuli rintafileetä
100 g Maalaiskananpojan pekonia
100 g kirsikkatomaatteja
3 dl kuivaa valkoviiniä
½ kpl sipulia 
1 ruukku rakuunaa
                 jodioitua suolaa
                 mustapippuria

Kääri rintafileet maalaiskananpojan pekoniin.
Paista miedolla lämmöllä öljytyllä pannulla, ensin
pekonien saumapuoli alaspäin. Lisää tomaatit ja
sipulit , paista hetki ja lisää valkoviini. Hauduta
kannen alla 12 min. lisää nestettä tarvittaessa
(vettä tai kanalientä). Mausta suolalla, mustapippurilla
ja tuoreella rakuunalla.