Sukulan Reseptikirja

Tänne päivitämme jatkuvasti Jyrki Sukulan reseptikirjan makoisia kanareseptejä Naapurin Maalaiskanan eri tuotteille. Hurmaa vieraat – tai omat makuhermot!

Tomaatti-Inkivääripasta

300 g Naapurin Maalaiskananpojan Tomaatti-Inkivääri-maustettuja fileesuikaleita
1 keltasipuli
1 valkosipulinkynsi
200 g kirsikkatomaatteja
50 g raastettua pecorino-juustoa
suolaa
tuoretta meiramia
oliiviöljyä
300 g spaghettia

Laita pastavesi kiehumaan ja lisää suolaa. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaisesti. Halkaise tomaatit, suikaloi sipuli ja viipaloi valkosipuli. Laita matala, pinnoitettu pannu tai kattila lämpenemään. Paista kananpojan suikaleita n. 2 min, lisää sipuli ja valkosipuli. Kypsennä 2 min ja lisää suolaa. Lisää joukkoon kirsikkatomaatit ja 2 kauhallista pastan keitinvettä sekä hienoksi raastettu pecorino-juusto. Sekoita ja anna kiehua 1 min. Valuta pasta siivilässä, sekoita kastikkeen joukkoon. Lisää hienonnettu meirami ja tarkista maku. 

Jatka tarkistamista niin kauan, että olet kylläinen – ja vielä sen jälkeenkin.