Sukulan Reseptikirja

Tänne päivitämme jatkuvasti Jyrki Sukulan reseptikirjan makoisia kanareseptejä Naapurin Maalaiskanan eri tuotteille. Hurmaa vieraat – tai omat makuhermot!

Tandoorikanaa ja minttu-omena chutney

1 pkt Naapurin Maalaiskananpojan Paisti, Tandoori
1 rkl rypsiöljyä
2 dl vettä
1 rkl siirappia

Minttu-omena chutney
2 omenaa
1 dl tuoreita mintunlehtiä
1 pieni vihreä chili
2 rkl vettä
suolaa

naan-leipää

Kuumenna öljy paistinpannussa ja ruskista paistit kauttaaltaan. Lisää vesi ja siirappi. Hauduta kannen alla, miedolla lämmöllä n. 20 minuuttia. Poista kansi ja keitä kunnes neste on haihtunut ja paista pinnat rapeaksi. Laita kuoritut ja pilkotut omenat, minttu, chili ja vesi tehosekoittimeen ja aja tasaiseksi. Mausta suolalla. Tarjoile tandoorikana chutneyn ja lämpimän naan-leivän kanssa.