Sukulan Reseptikirja

Tänne päivitämme jatkuvasti Jyrki Sukulan reseptikirjan makoisia kanareseptejä Naapurin Maalaiskanan eri tuotteille. Hurmaa vieraat – tai omat makuhermot!

Sisilialainen kananpoikaleipä Piadina

1 pkt (150 g) Naapurin maalaiskananpojan fileeleikkeitä, Sisilia
oli
iviöljyä
1 valkosipulin kynsi
4 rieskaa tai tortillaa
2 rkl ricotta-juustoa
100 g gallia-melonia
2 rkl aurinkokuivattuja tomaatteja
rucolaa
basilikaa
oreganoa

suolaa
mustapippuria rouhittuna

Halkaise valkosipulin kynsi ja hiero sitä paistinpannun pohjaan. Kaada pannulle hiukan oliiviöljyä ja lämmitä rieska tai tortilla kummaltakin puolelta, mutta älä paista. Sipaise päälle ricotta-juustoa, pilkottua melonia, aurinkokuivattua tomaattia, kananpojan fileeleikkeitä, rucolaa ja tuoreita yrttejä. Mausta ja taittele kolmioksi.