Sukulan Reseptikirja

Tänne päivitämme jatkuvasti Jyrki Sukulan reseptikirjan makoisia kanareseptejä Naapurin Maalaiskanan eri tuotteille. Hurmaa vieraat – tai omat makuhermot!

Reiskan grillatut rintafileet tulisen salsan tahtiin

1 pkt Naapurin Maalaiskananpojan hunaja-timjami Rintafileetä

Raparperisalsa ja grillattua vuohenjuustoperunaa

2–3      raparperitankoa
1          punasipuli
1          pnt   korianteria
100 g   fetajuustoa
1          tuore chili
½         appelsiinin mehu  
3 rkl     oliiviöljyä
  
            suolaa  
            mustapippuria

Grillaa rintafileet miedolla lämmöllä 20 min useasti käännellen. Kuori raparperi ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi, mausta suolalla ja mustapippurilla. Hienonna punasipuli ja liota 15 min kylmässä vedessä. Seuraavaksi hienonna chili.  Valuta raparperi sekä punasipuli siivilässä. Sekoita salaattikulhossa fetajuusto, oliiviöljy ja appelsiinin mehu. Lisää joukkoon raparperi, punasipuli ja chili, viimeistele hienonnetulla korianterialla. Keitä perunat suolavedessä ja jäähdytä. Paina kuorineen kämmenellä littanaksi, mausta mustapippurilla ja oliiviöljyllä. Grillaa käännellen.
 Ja ei kun let’s salsa!