Sukulan Reseptikirja

Tänne päivitämme jatkuvasti Jyrki Sukulan reseptikirjan makoisia kanareseptejä Naapurin Maalaiskanan eri tuotteille. Hurmaa vieraat – tai omat makuhermot!

Rapeaa Kananpojan Rintaa ja Grillattua Parsaa a’la Elvis

2 kpl Naapurin Maalaiskananpojan rintafileitä
1 dl lehtipersiljaa
1 dl   tuoretta rakuunaa
2 rkl dijon-sinappia
1 dl oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria

Grillattu parsa

8 vihreää parsaa
1 sitruuna
maldon-suolaa
mustapippuria
oliiviöljyä

Mausta rintafileet suolalla ja mustapippurilla. Paista oliiviöljyssä, minkä jälkeen sivele fileet dijon-sinapilla ja pyörittele hienonnetuissa yrteissä.

Leikkaa parsoista 3 cm kannasta pois, mausta suolalla, pippurilla, sitruunan mehulla ja oliiviöljyllä, anna maustua 20 min. Grillaa tai pariloi pannulla n. 8 min ja tarjoile koko hoito sopivasti elvistellen.