Sukulan Reseptikirja

Tänne päivitämme jatkuvasti Jyrki Sukulan reseptikirjan makoisia kanareseptejä Naapurin Maalaiskanan eri tuotteille. Hurmaa vieraat – tai omat makuhermot!

Paistettua Appelsiini-Inkivääri Ohutfileetä ja currybataatteja

1 pkt   Naapurin Maalaiskanapojan Appelsiini-Inkivääri Ohutfilee
2 kpl    bataattia
1 kpl    sipulia
10 kpl  kirsikkatomaatteja
2 rkl     punaista curry tahnaa
2 dl      kookosmaitoa
1 dl      kanalientä
1 kpl    limenmehu
3 rkl     oliiviöljyä
1 dl      hienonnettua korianteria

Leikkaa bataatti lohkoiksi, suikaloi sipuli ja puolita tomaatit. Paista bataatit ja sipuli öljyssä. Lisää currytahna. Lisää kanaliemi, kirsikkatomaatit ja keitä 10 min (kunnes liemi haihtunut puoleen). Lisää joukkoon kookosmaito, kiehauta, lisää limen mehu ja tarkista maku. Koristele korianterilla ja tarjoile paistettujen ohutleikkeiden kera.