Sukulan Reseptikirja

Tänne päivitämme jatkuvasti Jyrki Sukulan reseptikirjan makoisia kanareseptejä Naapurin Maalaiskanan eri tuotteille. Hurmaa vieraat – tai omat makuhermot!

Kananpoikaa lämpimällä punajuuri-vuohenjuustosalaatilla

4 kpl Naapurin Maalaiskananpojan hunaja-tinjami rintafileitä
4 keskikokoista punajuurta
2 rkl pinjansiemeniä
200 g vuohenjuustoa
1 pnt rucolaa
oliiviöljyä, sormisuolaa, mustapippuria

Keitä punajuuret kypsiksi suolalla maustetussa vedessä, kuori lämpimänä. Paahda pinjansiemenet pannulla, jäähdytä. Lohko punajuuret, mausta suolalla ja pippurilla, pyöräytä oliiviöljyssä. Lämmitä punajuuret miedolla lämmöllä pannulla. Laita lautaselle, murenna päälle vuohenjuustoa. Lisää pinjansiemenet ja rucola. Paista kananpojanfileet, tarjoile.