Sukulan Reseptikirja

Tänne päivitämme jatkuvasti Jyrki Sukulan reseptikirjan makoisia kanareseptejä Naapurin Maalaiskanan eri tuotteille. Hurmaa vieraat – tai omat makuhermot!

Maalaiskanan paistia vastarannan tyyliin

1 pkt Naapurin Maalaiskananpojan sitruuna-lehtipersilja Paistia


 Piparjuuri-fenkoli coleslaw

      1      fenkoli
      ½                varhaiskaali
      1                 punasipuli
      5 rkl            raastettua piparjuurta
      2 rkl            dijonsinappia
      1                 sitruunan mehu
      1 dl             oliiviöljyä
      1 dl             hienonnettua lehtipersiljaa
                         suolaa
                         mustapippuria

Grillaa paistit miedolla lämmöllä 50 min useasti käännellen. Suikaloi kaali ja fenkoli. Mausta suolalla, purista neste pois siivilässä. Sekoita piparjuuri, sinappi ja sitruunan mehu. Lisää oliiviöljy. Sekoita kastike kaalin ja fenkolin joukkoon, lisää suikaloitu punasipuli. Tarkista suola ja lisää mustapippuri. Maistuu muuten rapakon tälläkin puolen!