Sukulan Reseptikirja

Tänne päivitämme jatkuvasti Jyrki Sukulan reseptikirjan makoisia kanareseptejä Naapurin Maalaiskanan eri tuotteille. Hurmaa vieraat – tai omat makuhermot!

Maalaiskanaa Carbonara

1 pkt Naapurin Maalaiskananpojan Fileesuikale, Carbonara
400 g pastaa
1 rkl rypsiöljyä
1 sipuli kuutioituna
2 dl ruokakermaa
2 munankeltuaista
2 rkl hienonnettua persiljaa
suolaa
mustapippuria rouhittuna
parmesanjuustoa

Keitä pasta vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Kuumenna öljy paistinpannussa ja ruskista carbonara-suikaleet sipulien kera välillä sekoittaen. Lisää keitetty pasta, kerma ja tilkka keitinvettä. Kiehauta, lisää keltuaiset ja sekoita. Mausta suolalla, pippurilla ja hienonnetulla persiljalla. Koristele carbonarapasta-annos parmesanlastuilla.