Sukulan Reseptikirja

Tänne päivitämme jatkuvasti Jyrki Sukulan reseptikirjan makoisia kanareseptejä Naapurin Maalaiskanan eri tuotteille. Hurmaa vieraat – tai omat makuhermot!

Maalaiskana-kukkakaalicurry ja mangoraita

1 pkt Naapurin Maalaiskananpojan Fileepala, Curry
1 rkl rypsiöljyä
1 kuutioitu sipuli
1 hienonnettu valkosipulin kynsi
1 kukkakaali pieneksi pilkottuna
1 dl valkoviiniä
1 rkl siirappia

Mangoraita
2 dl maustamatonta jugurttia
1 rkl hunajaa
2 rkl mangososetta
1/2 mango kuorittuna ja kuutioituna
1 rkl mintunlehtiä hienonnettuna

Kuumenna öljy paistinpannussa ja ruskista fileepalat kauttaaltaan välillä käännellen. Lisää sipuli, valkosipuli ja kukkakaali. Sekoita hetki. Lisää valkoviini ja siirappi ja anna kiehua, kunnes liemi on siirappimaista. Sekoita mangoraidan ainekset keskenään ja tarjoa tämän etelä-intialaisen herkun lisukkeena.