Sukulan Reseptikirja

Tänne päivitämme jatkuvasti Jyrki Sukulan reseptikirjan makoisia kanareseptejä Naapurin Maalaiskanan eri tuotteille. Hurmaa vieraat – tai omat makuhermot!

Kokonainen Kananpoika Kiitoksilla

1 Naapurin Maalaiskanan kokonainen kananpoika

Paahdettuja vihanneksia

1 sipuli
3 kiinteää perunaa
10 kirsikkatomaattia
2 valkosipulinkynttä
1 kesäkurpitsa
½ punainen paprika
suolaa
mustapippuria
oliiviöljyä

Ota kananpoika huoneenlämpöön 15 min ennen ruuanvalmistusta ja sivele oliiviöljyllä, mausta merisuolalla, mustapippurilla, timjamilla, valkosipulilla ja sitruunamehulla.

Lohko vihannekset ja viipaloi valkosipulit, mausta suolalla ja mustapippurilla ja pyörittele kaikki oliiviöljyssä, kypsennä uunissa 200 °C:ssa 10 min. Laita kokonainen kananpoika vihannesten päälle ja paista 50 min. Tarjoile ja ota ujona kiitoksia vastaan.